Aftellen naar Kerkennacht 2017: Meer dan een dak

Je fietst waarschijnlijk vaak langs een kerk. Amersfoort staat er vol mee: niet alleen oude kerken, maar ook nieuwe gemeenschappen zijn er veel.
Wat gebeurt eigenlijk daar binnen? Wat gebeurde er vroeger? Kun je dat nog zien, ruiken, voelen? Verhalen horen?
Met Kerkennacht kun je alles te weten komen en aan veel dingen meedoen. Kijk naar het programma, en word nieuwsgierig naar de achtergronden.

Wist je dat er ca. 20 buitenslandse, meestal anderstalige kerken zijn in Amersfoort? Ontmoet enkele van hen.
Wist je dat het ruim drie dagen kost om de hele bijbel te lezen? Wij doen een deel, negen uur lang.
Wist je hoe gezond zingen is? Zingen traint je longen, je spieren en je hersenen. In elke kerk wordt gezongen. Doe mee met het projectkoor.

Ben je een nieuwsgierige zoeker met gevoel voor spiritualiteit?
Wil je even buurten bij de kerk in je straat?
Of een kaarsje branden voor een geliefde (ook al geloof je niet)?
Of ben je op zoek naar de stilte van de nacht?

Van harte welkom!