Tienerprogramma Kerkennacht 2017: MEER24 Juni Save the date Kerkennacht 2017 Fb

Datum: 24 juni 2017
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Start en einde: Lutherse Kerk, Langestraat 61

Speel samen met jouw groep de Luther Game! Dit interactieve smartphone spel voert je dwars door het hart van Amersfoort. Onderweg krijg je quizvragen, opdrachten en coördinaten die vertellen waar je heen moet lopen voor de volgende uitdaging. We ontrafelen het mysterie achter de verdwenen stellingen van de grote hervormer Maarten Luther.

Meedoen is gratis. Meld je nu aan dan zorgen wij dat er voor elke deelnemer een leuke goody bag klaarligt! Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan: projectgroep@kerkennachtamersfoort.nl

MEER sociaal
Datum: 24 juni 2017
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Binnenstad Amersfoort

Doe mee met onze Instagram photo challenge! Hoe?

Stap 1: ga naar instagram.com/jongkatholiekamersfoort en volg ons.

Stap 2: bedenk een naam voor jouw team en meld je aan door het plaatsen van een groepsfoto. Zet in de beschrijving: de naam van het team, leeftijdscategorie waarin jullie meedoen (12-15 jaar; 16-19 jaar; 20-25 jaar) en gebruik de hashtag #deugden033

Stap 3: Ga langs de 7 kerken en maak bij elke kerk een foto waarop jullie de deugd uitbeelden die bij die kerk hoort. Je mag alle tools van Instagram gebruiken: filters, stickers, boomerangs, bedenk het maar!

Stap 4: Plaats de foto’s telkens met de hashtag #deugden033 zodat onze jury jouw foto’s kan vinden.

De jury kiest voor elke leeftijdscategorie de mooiste fotoserie.

Deugden? Wat is dat? Klik hier voor info.

Om het makkelijker te maken, hebben wij de 7 deugden alvast gekoppeld aan 7 kerken. Op Instagram zullen wij foto’s plaatsen van de kerken met wat achtergrond informatie die kan helpen bij het maken van de foto. Veel succes!