Jongeren- en Tienerprogramma Kerkennacht 2017:

MEER

De kerk is meer dan een dak. Zo is zij gemeenschap. Een plek waar je geloofsgenoten kunt ontmoeten. Waar je met elkaar kunt nadenken over de vragen van het leven en een plek om samen te vieren wat er goed gaat.

Maar de kerk is ook een huis waar je niet altijd hoeft te presteren. Je mag er gewoon binnenlopen voor een praatje of een moment in stilte. Bovendien is de kerk een plaats waar ruimte is voor creativiteit. Mensen drukken op verschillende manieren uit wat voor hen belangrijk is en wat ze willen delen.

Daarom bieden de kerken van Amersfoort dit jaar MEER. Het jongerenprogramma tijdens Kerkennacht 2017 geeft een voorproefje van de diverse aspecten van kerk zijn in Amersfoort. Zien we jou daar?

Klik hier voor het MEER tienerprogramma

Klik hier voor het MEER jongerenprogramma

24 Juni Save the date Kerkennacht 2017 Fb