Jongerenprogramma Kerkennacht 2017: MEER24 Juni Save the date Kerkennacht 2017 Fb

MEER sociaal
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Binnenstad Amersfoort

Doe mee met onze Instagram photo challenge! Hoe?

Stap 1: ga naar instagram.com/jongkatholiekamersfoort en volg ons.

Stap 2: bedenk een naam voor jouw team en meld je aan door het plaatsen van een groepsfoto. Zet in de beschrijving: de naam van het team, leeftijdscategorie waarin jullie meedoen (12-15 jaar; 16-19 jaar; 20-25 jaar) en gebruik de hashtag #deugden033

Stap 3: Ga langs de 7 kerken en maak bij elke kerk een foto waarop jullie de deugd uitbeelden die bij die kerk hoort. Je mag alle tools van Instagram gebruiken: filters, stickers, boomerangs, bedenk het maar!

Stap 4: Plaats de foto’s telkens met de hashtag #deugden033 zodat onze jury jouw foto’s kan vinden.

De jury kiest voor elke leeftijdscategorie de mooiste fotoserie.

Deugden? wat is dat? Klik hier voor info.

Om het makkelijker te maken, hebben wij de 7 deugden alvast gekoppeld aan 7 kerken. Op Instagram zullen wij foto’s plaatsen van de kerken met wat achtergrond informatie die kan helpen bij het maken van de foto. Veel succes!

MEER rust
Tijd: 21:00 – 23:00 uur
Locatie: Lutherse Kerk, Langestraat 61

Mediteren, mindfulness en onthaasten. Allemaal populaire kreten maar waar kun je zomaar binnenlopen om een momentje voor jezelf te nemen? De Lutherse Kerk is vanaf 21:00 uur open. Kom binnen, steek een kaarsje aan of ga lekker zitten. Blijf je kort of lang, je mag het zelf bepalen. Tot 23:00 uur kun je genieten van de rust.

MEER vieren
Tijd: 23:00 – 00:00 uur
Locatie: Lutherse Kerk, Langestraat 61

Om 23:00 uur sluiten we de avond af met een Taizé viering. Een Taizé viering is een meditatieve dienst met veel rustige liederen, een Bijbeltekst, een paar gebeden en een moment van stilte. Je bent van harte welkom om mee te vieren.